Wekelijks nieuwe items! - Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden - Gratis verzending boven de €100,-

Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Waarom ben ik een winkel begonnen?

Waarom  ben ik een winkel begonnen?

Hallo dames,

Door de vraag in de winkel dacht ik, laat ik het op papier zetten. Mijn passie is aangeboren, als klein meisje wist ik al precies wat ik wilde dragen. De kleuren waren voor mij heel belangrijk, hoewel je veel zwart tegenkomt in mijn kledingkast. Rond mijn 18e jaar werkt mijn nichtje in een kledingwinkel in Babylon, na enkele malen de winkel te hebben bezocht kreeg ik daar een wekend baantje en was toen helemaal verknocht aan MODE. Hier heb ik 2 jaar gewerkt en wilde meer in de mode en uitdagingen die ik hier niet kon vinden. Zo gezegd zo gedaan, gesolliciteerd bij de STING . Hier werd ik aangenomen als verkoopster voor de damesafdeling. Doordat ik zo nieuwsgierig en vooral leergierig ben aangelegd viel ik op en kreeg al snel de functie assistent -manager. Dit heb ik 2 jaar gedaan en heb daarna gesolliciteerd bij een andere Modeketen als winkelmanager voor 2 filialen. Hier heb ik enorm veel geleerd, en met al deze ervaringen stond ik vaak stil en vroeg mij zelf af "als ik dit voor een bedrijf kan, kan ik dit ook voor mezelf'
3 jaar geleden, aan het einde van een burn-out (daarover een andere keer) kwam ik dit mooie pand tegen. De aannemer was nog bezig en ik zag alleen maar mogelijkheden. De hoogte van de winkel en het licht vanuit de tuin spraken me enorm aan. Het was even wachten, want snel gingen ze niet. Het gehele pand werd gestript en de vakmannen hebben deze prachtig opgeleverd op 1 juni 2019. Begonnen met een klein budget en toch een prachtige collectie aan woonaccessoires en damesmode. Nu 2 en half jaar verder ben ik nog steeds gelukkig in dit prachtige pand. De collectie is enorm gegroeid en we hebben tegenwoordig meer dan 40% aan woonaccessoires. Hier ben ik enorm trots op, ben ook enorm trots op mijn klanten , jong of oud.
Waarom vind ik dit leuk? Dames of heren komen om zichzelf te verwennen, of het nu voor een mooi uitje is of voor een triest gelegenheid het voelt heel fijn om deze te kunnen verblijden. Het leukste van dit vak is de verhalen die je deelt met elkaar, de band met de klant wordt leuker en ik herken ze als ze blij zijn of verdrietig. Alles kan hier gedeeld worden, ik steun en motiveer graag waar mogelijk is. Als ik iemand kan aankleden voor een sollicitatie gesprek en ik hoor dat ze zijn aangenomen ben ik trots op hoe ik het doe, dit geldt voor meerdere gelegenheden. Het is fijn om een luisterend oor te zijn en tegelijkertijd mijn vak uit te oefenen. Dit is waarom ik een winkel ben begonnen, dames in een juiste outfit kleden en een luisterend oor te zijn.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »